U kunt zich als zakelijke klant inschrijven. Dit kan dooreen e-mail te sturen naar arthur@radex-benelux.nl  Een zakelijke inschrijving heeft als voordeel dat u op rekening (na goedkeuring van Radex Autoparts) kunt kopen.

Op rekening betalen (alleen voor bedrijven)

Voor zakelijke klanten die staan ingeschreven bij de Kamer van Koophandel, bestaat de mogelijkheid om (na overlegging van een recent uittreksel uit het register van de kvk) te betalen, na ontvangst van een factuur. De factuur wordt na enkele dagen na aflevering van uw bestelling toegezonden. De betalingstermijn die Radex Autoparts hanteert is 14 dagen.

Let op: het uittreksel mag niet ouder zijn dan 30 dagen. U kunt een uittreksel per fax aanvragen bij de Kamer van Koophandel of via www.kvk.nl meteen online een uittreksel uitprinten.

Naar aanleiding van uw aanvraag kan een kredietwaardigheidtoetsing uitgevoerd worden. Radex Autoparts behoudt zich het recht voor om verzoeken voor leveringen op rekening te weigeren. Zolang wij uw aanvraag nog niet hebben verwerkt, kunt u toch gewoon bestellen. U kan dan per iDEAL of overboeking betalen.

Heb je een vraag of opmerking? Neem gerust contact op!

  • - Eerlijk en deskundig advies
  • - Snel antwoord op je al je vragen
  • - Een gegarandeerd hoge service

CAPTCHA
Een moment geduld aub.
© Copyright 2020 Radex Benelux | Website door Three-Marketeers.nl